Meester Ken
Because les is more!

Ervaringen met Meester Ken"De Koppeling heeft geprofiteerd van de brede inzetbaarheid van Ken.
Met enthousiasme zet hij zijn kwaliteiten als leerkracht in.
Door een goede interactie met de leerlingen zorgt hij voor een goed leerklimaat."    


Marcelle Janssen, directeur SBO De Koppeling te Rotterdam. 

            "Je bent een zeer enthousiaste leerkracht."
"Je toont en bevordert respect voor leerlingen."
"Je ondersteunt het zelfvertrouwen van leerlingen."
"Ken geeft duidelijke uitleg van de leerstof en opdrachten. "
"Ken leert leerlingen strategieën voor denken en leren. " 

Otto Vrijhof, verandermanager/interim-directeur/trainer/personal coach. "De Bloeiwijzer heeft voor een periode gebruik gemaakt van de competenties van Ken. We hebben te maken gehad met een veelzijdige, creatieve maar vooral positieve man. Tijdens de lockdown heeft Ken ook een aantal prachtige muziekfilmpjes gemaakt om zowel kind als leerkracht te stimuleren. Met als kers op de taart de Jerusalem Dans waar Ken liet zien ook een ritmische kant te bezitten."


Ronald Bouwman, directeur SBO De Bloeiwijzer te Amstelveen. 

"Ken is een kundige en flexibele meester! Hij richt zich op het welbevinden van de kinderen en weet vlot met iedere leerling een band op te bouwen. Tevens heeft Ken veel van zijn talenten ingezet bij ons op school, waar wij hem dankbaar voor zijn. Ken heeft een goed gevoel voor humor en weet zo ook in een team met de collega's zijn weg te vinden."

 

Irene Haasnoot, directeur Kindcentrum Toverberg te Zoetermeer.

 

 


Ken is een flexibele, allround leerkracht die inzetbaar is voor alle groepen. Hij komt het best tot zijn recht in een gevarieerde mix van werkzaamheden. Te denken valt o.a. aan groepsleerkracht/vakleerkracht muziek/bewegend leren/kamp groep 8/Rots & Water-training. Als het een keer anders loopt, stelt hij zich flexibel op past hij zijn werkzaamheden aan. Ken opereert zelfstandig en weet snel de weg te vinden in een nieuwe situatie. Daarnaast neemt hij deel aan het werkoverleg na schooltijd en levert hij een eigen bijdrage aan de discussie. Met deze bijdrage zorgt hij soms voor een hele andere blik op een probleemstelling. Ken is een aanwinst voor ons team. Het is spijtig dat hij geen 'blijvertje' is!


 Sander Meijer, directeur OBS De Kyckert te Wateringen.